SIRS
01-SIRS_ART_STUDIO_4371.jpg

Artist's Studio, London

01-SIRS_ART_STUDIO_4371.jpg

Artist's Studio

SIRS was commissioned to re-design an artist's warehouse-studio in east London, which forms part of a georgian listed building terrace. The extent of works ranged from bespoke furniture to a complete interior design, works to the external courtyard and an environmental upgrade of the existing building envelope, including specialist triple glazed skylights and extensive storage areas.

Workstages: Feasibility to Handover
Client: Private Client
Date: 2010-2011
Size: 265 m2
Costs: undisclosed
Location: London, UK
Photography: SIRS

02-SIRS_ART_STUDIO_4183.jpg
03-SIRS_ART_STUDIO_4195.jpg
04-SIRS_ART_STUDIO_4228.jpg
05-SIRS_ART_STUDIO_4234.jpg
06-SIRS_Artist_Studio_sectionaa_cropped.jpg
07-SIRS_Artist_Studio_sectioncc_cropped.jpg