SIRS
00 Construction_desat.jpg

Community Hall, Lungiarü

00 Construction.jpg

Community Hall

Lungiarü is a small mountain village located under the scenic Puez plateau in the italian Dolomites. The existing council hall building is located in the village's historic centre and is being extended with a mulitifunctional community hall. Included in the scheme are various club rooms and a gym for the adjacent school, which can function as combined festival hall extending out onto the public square in the occasion of local festivities.

Service: Feasibility to Handover
Client: Council of San Martino in Badia
Date: 2012-2019
Size: 512 m2
Costs: 1,2 Mio Euro
Location: Lungiarü, Italy

02-SIRS-Lungiarü-1.jpg
03-SIRS-Lungiaru-4-outline.jpg
SIRS-Lungiaru-Rear-elevation_1500px.jpg
01-IMG_3719.jpg
SIRS-Lungiaru-Railings_detail_1500px.jpg