SIRS
04-SIRS_KIGA_AXO1.jpg

Kindergarden, Varna

01-SIRS_KIGA_Luftbild.jpg

Kindergarden

Brief was to design an extension to an existing school building, housing 2 new teaching sections for the local pupils. The proposal connects a variety of existing adjacent areas at different levels with the new built, creating playful spaces of transition and interaction for the children. The entrance is conceived as multifunctional space for small performances and group activities, while several small terraces and outdoor spaces on each floor will enable the pupils and teachers to freely move between indoor and outdoor spaces, taking advantage of the scenic views down the valley. 

Service: Feasibility to Tender Stage
Client: Borough of Varna
Date: 2010-2014
Size: 2,466 m2
Costs: 1,3 Mio €
Location: Varna, Italy