SIRS
03_GG12611.jpg

Mayfair Apartment, London

02_GG12484.jpg

Mayfair apartment

The commission consisted in a complete redesign of a 4th floor level apartment located at the heart of London’s exclusive Mayfair Conservation area in Westminster. The 1960ies multi-storey apartment block was originally built as reinforced concrete framework structure supported by a single central column enabling a complete floor plan re-organisation. The bright open plan living-room with an adaptable kitchen island was allocated to face the lively street front, whilst both bedrooms overlook the quieter rear courtyard. European solid oak flooring planks were selected in conjunction with minimal oak panelling and bespoke joinery to achieve a warm but also contemporary interior feel.

Service: Feasibility to Handover
Client: Private Developer
Date: 2015-2016
Size: 80 m2
Costs: 220,000 GBP
Location: London/UK
Photography: SIRS, Capital Photos (Bedroom photo)